informatii utile

Cumpără ochelarii pe care îi dorești în 5 pași simpli!

Programează-te la un consult de specialitate pentru a determina cu precizie problemele care îți afectează vederea. La noi poți beneficia de consult  gratuit sau poți face o programare la un medic oftalmolog specialist.

În urma consultului ți se va prescrie o rețetă pe care vor fi trecute dioptriile care necesită corecție. Respectă această rețetă și ține în minte tot timpul indicațiile furnizate de medicul oftalmolog. 

 Ochelarii vor deveni accesoriul tău zilnic ceea ce înseamnă că trebuie să alegi un produs care să te reprezinte pe tine, exact așa cum ești! Și, în funcție de fizionomie, sau de activitățile pe care le desfășori, in magazinul nostru gasesti  multe opțiuni disponibile.

După ce ți-ai format o primă impresie despre ceea ce ți-ar plăcea să porți, cere sfatul profesionistilor de la ClarOpticArt. Acestia îți vor oferi consultanță de specialitate și te vor ghida către perechea de ochelari pe care ți-o dorești atât de mult. Împreună cu optometristul vei alege rama potrivită, te vei decide asupra lentilei și desigur asupra brandului. 

La noi, achiziționarea ochelarilor mult doriți nu o să îți dea bătăi de cap. Așa că lasă în grija noastră calculele și tu axează-te pe ceea ce contează cu adevărat: noii tăi ochelari sunt acum gata!