Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Acest site web (numit in continuare “SITE”) este administrat de OPTICAL NETWORK S.R.L. (numita in continuare Optical Network S.R.L), cu sediul in Str. Amiral Horia Macelariu, Nr. 61-81, Sect. 1, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comertului cu J40/17529/2004, C.U.I. 16894187; cont bancar RO34 BTRL 0640 1202 3358 96XX deschis la Banca Transilvania – Sucursala Marriott, capitalul social subscris si varsat in valoare de 3.483.090,10 lei, reprezentant legal prin Raluca Cimpianu, in calitate de administrator.

 

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 

• SITE: reprezinta SITE-ul apartinand OPTICAL NETWORK S.R.L., care se afla la adresa www.optiblu.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de OPTICAL NETWORK S.R.L. in reteaua sa de magazine si prin intermediul site-ului www.optiblu.ro;

 

• UTILIZATOR/CLIENT/CONSUMATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

 

• PROFESIONIST, conform art. 2 alin. 1 pct. 2 din OUG 34/2014 – OPTICAL NETWORK SRL

 

• UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii OPTICAL NETWORK S.R.L.

 

• Drepturi de proprietate intelectuala. Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a OPTICAL NETWORK S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, puteti copia materialele specifice oferite pentru download sau copier, insa nu le puteti folosi pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la suport.online@optiblu.ro

 

• Prin accesarea SITE-ului www.optiblu.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia aplicabila. Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

 

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

 

Utilizatori

 

Noi solicitam fiecarui utilizator inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste site-ul. Nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de utilizatori inregistrati sunt actuale si corecte. Este reponsabilitatea dumneavoastra sa inregistrati si sa mentineti un Profil Personal corect astfel incat sa primiti informatii precise prin intermediul site-ului www.optiblu.ro
Securitatea utilizarii site-ului www.optiblu.ro.

 

In timpul procesului de inregistrare, utilizatorul isi va stabili singur parola. Fiecare utilizator este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si este in intregime responsabil pentru toate activitatile prin utilizarea acesteia. Parola si profilul utilizatorului se pot modifica in orice moment.

 

Va rugam sa anuntati imediat www.optiblu.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastra sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. www.optiblu.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea dumneanoastra sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului de pe www.optiblu.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Sunteti de acord ca sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

 

Preturile produselor

 

Toate preturile din acest SITE sunt exprimate in LEI si includ TVA.

 

Plasarea si confirmarea comenzilor

 

Optiblu.ro recomanda tuturor purtatorilor de lentile de contact sau ochelari de vedere sa plaseze comanda in baza unei prescriptii obtinute in baza unui consult la un medic oftalmolog sau un optometrist.
Perioada de la ultima prescriptie si adaptare a lentilelor de contact sau a lentilelor pentru ochelari de vedere, daca nu exista o alta recomandare, din partea medicului oftalmolog sau a optometristului in acest sens, nu trebuie sa fie mai mare de 6 luni.
Trebuie, de asemenea, sa urmati cu strictete recomandarile date de producator/optometrist/ oftalmolog cu privire la regimul de purtare si de inlocuire a lentilelor sau al lentilelor pentru ochelari de vedere.

 

Daca apare o senzatie de disconfort care persista sau apar probleme precum inrosirea ochilor, iritatii sau vedere incetosata, indepartati imediat lentilele de contact sau ochelarii de vedere si consultati medicul oftalmolog sau optometristul. Lentilele de contact sau lentilele pentru ochelari de vedere deteriorate trebuie inlocuite imediat cu unele noi.

 

In caz ca nu respectati aceste recomandari, va expuneti ochii si vederea unor probleme permanente, ireversibile.

 

Prin plasarea comenzii, confimati ca ati luat la cunostinta si ati citit aceste informatii.

 

Toate comenzile plasate online pe www.optiblu.ro vor fi confirmate telefonic, la numarul de telefon indicat in comanda, sau prin intermediul e-mailului, la adresa mentionata de catre client.Comenzile sunt procesate de luni pana vinery, in intervalul orar 9.00 – 17.30.